Përfshihuni në /e/

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesin/e/ po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

7041

Vargje

124

Gjuhë

95,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për /e/ përmban aktualisht 7041 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 95,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e /e/, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti