Përfshihuni në ecloud

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinecloud po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

864

Vargje

86

Gjuhë

9,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për ecloud përmban aktualisht 864 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 9,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e ecloud, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti